Miten varmistan riittävän käyttöpääoman haastavassa markkinatilanteessa?

Järjestämme Ecomin kanssa yhteistyössä kevään aikana webinaarisarjan: Yrityksen luottopolitiikka talousmyrskyn ja geopoliittisen epävarmuuden keskellä. Kuinka selvitä kuivin jaloin? Tervetuloa seuraamaan koko trilogia tai vain yksittäinen webinaari. Voit myös kuunnella webinaarin jälkikäteen, kun ilmoittaudut mukaan.

Euroalueen energiakriisi, kiihtynyt inflaatio sekä korkojen nousu - kulunut vuosi on koetellut yritysten toimintakykyä ja taloutta hyvin monella tavalla. Vaikutukset ovat havaittavissa myös yritysten maksukäyttäytymisessä. Asiakkaiden vaatiessa pidempiä maksuehtoja ja maksukäyttäytymisen hidastuessa, on tärkeä varmistaa rahojen riittävyys yrityksen omassa kassassa.

Nykyaikainen laskurahoitus tarjoaa joustavan ratkaisun kassavirran tehostamiseen ja myyntisaatavien hallintaan. Tervetuloa seuraamaan toista osaa webinaarisarjastamme ja kuulemaan konkreettisten esimerkkien kautta, kuinka palvelu auttaa tehostamaan yrityksesi rahankiertoa sekä toimintakykyä

keskiviikkona 22.3.2023 klo 9:00-10:00.

Asiantuntijoina Intrum Rahoituksen tuote- ja kehityspäällikkö Jouni Taskinen ja Ecomin kaupallinen johtaja Mikko Ruoho. Webinaari on maksuton.