Aames ja Intrum yhteistyöhön siivittämään pk-yritysten menestystä ja kasvua

Yhteistyön kautta Aameksen asiakkaille tarjotaan lisäarvopalveluna markkinoiden laajinta pk-yritysten tueksi suunniteltua luotonhallinnan palvelukokonaisuutta.

Palvelukokonaisuus on nimeltään Yrittäjän Kasvuoptimi ja se sisältää kaikki keskeiset luotonhallinnan osa-alueet sekä liiketoiminnan kehittämistä tukevan joustavan rahoituspalvelun.

Pk-yritysten näkymät yleisellä tasolla ovat pitkästä aikaa hieman valoisammat, vaikka kasvanut kulutuskysyntä, tuotannon pullonkaulat ja globaali työvoima- ja komponenttipula tuovat yhä haasteita monen yrittäjän arkeen.

”Asiakkaiden maksuviiveet ovat kasvaneet inflaation kiihtymisen myötä. Erinomaisen asiakaspalvelun avulla varmistamme, että hyvä asiakassuhde säilyy hetkellisestä maksuvaikeuksista huolimatta. Haluamme helpottaa yrittäjän arkea tarjoamalla heille pakettiratkaisun, joka ratkaisee monta haastetta yhdellä kertaa. Ratkaisumme avulla yrittäjä saa lisäturvaa luottokauppaan ja rahoitusta toimintansa kehittämiseen. Pk-yritykset voivat kasvaa, kehittyä ja luoda uusia työpaikkoja, joka taas hyödyttää koko yhteiskuntaamme. Vastuullisuus on meille tärkeää ja haluamme lisätä asiakkaidemme sekä koko yhteiskunnan hyvinvointia,” summaa Jouni Taskinen, Intrum Rahoitus Oy:n tuote- ja kehityspäällikkö.

Lisätietoja yhteistyöstä antavat

Kimmo Tattari
Toimitusjohtaja
Aames Oy
Puh. +358 400 816146
kimmo.tattari@aames.fi

Juha Pihlajamäki                                    Jouni Taskinen
Kehitysjohtaja                                         Tuote- ja kehityspäällikkö
Intrum Oy                                                Intrum Rahoitus Oy
Puh. +358 50 040 5786                        Puh. +358 40 516 9662
juha.pihlajamaki@intrum.com             jouni.taskinen@intrum.com

 

Intrum on alan johtava luotonhallintapalvelujen tarjoaja ja terveen talouden suunnannäyttäjä, jolla on toimintaa 24 maassa Euroopassa. Intrum tarjoaa markkinoiden kattavimmat luotonhallinnan ratkaisut niin pienille kuin suurille yrityksille ja yhteisöille. Niiden avulla yritysten rahankierto tehostuu ja kannattavuus paranee.