Velkaneuvontaa Kauppakadulla rallien ajan

Intrum Justitia pystyttää suositun asiakasneuvontatelttansa Neste Oil Rallyn yleisöalueelle Jyväskylän Kauppakadulle. Teltalla saa kuluttajaneuvontaa viivästyneisiin maksuihin liittyvissä asioissa.

Intrum Justitia tarjoaa ylivertaista asiakaspalvelua niin toimeksiantajilleen kuin heidän asiakkailleen. Muita asiakaspalvelukanavia tuetaan Suomen kesässä kiertävällä asiakasneuvontateltalla, jolla on mahdollista keskustella asiantuntijoidemme kanssa kasvotusten.

Asiakasneuvontateltalta kuluttajat saavat ohjeita siitä, mistä voi saada apua maksuvaikeuksien kohdatessa ja miten on paras toimia, jos perintäkirje kolahtaa postiluukusta. Kaikkien osapuolten, niin myyjän, laskunsaajan kuin perintätoimiston yhteinen etu on, että rästiin jääneen maksun hoitaminen alkaa mahdollisimman pikaisesti. Näin maksajan luottotiedot pysyvät puhtaina ja ylimääräiset kulut kurissa.

- Pyrimme tavoittamaan teltalla mahdollisimman monta asiakasta ja kertomaan, kuinka he voivat sopia joustavasti laskuihin liittyvistä asioista, kertoo Intrum Justitian toimitusjohtaja Tommi Sova.

Intrum Justitian asiakasneuvontateltta päivystää jo viidettätoista vuotta Suomen kesässä.

Teltta on avoinna Jyväskylän Kauppakadulla (kävelykatu) torstaista 28.7. sunnuntaihin 31.7.kello 10–16.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt: viestintäasiantuntija Marja Luokomaa, 040 729 7814, marja.luokomaa@intrum.com.

Intrum Justitia -konserni on Euroopan johtava luotonhallintapalveluiden asiantuntija, joka parantaa palveluillaan toimeksiantajiensa rahankiertoa ja pitkän aikavälin kannattavuutta. Sen palveluksessa on 3 850 henkilöä 20 maassa, ja sen liikevaihto on 602 miljoonaa euroa. Suomessa Intrum Justitialla on noin 400 työntekijää. www.intrum.fi