Uusi vuosi ja uusi alku. Se on täysin mahdollista. Annatko meidän auttaa?

Elämässä on tilanteita, kun maksukyky syystä tai toisesta heikkenee. Velka-asioiden kanssa ei kannata jäädä yksin, sillä mitä nopeammin niihin tartutaan, sitä enemmän meillä on käytössä keinoja niiden ratkaisemiseksi.

Juhla- ja lomakaudet ovat tyypillisesti juuri niitä ajankohtia, jolloin kuluttaminen helposti kasvaa ja ylittää käytettävissä olevat varat. Joulun huoleton rahankäyttö näkyy kasvavina maksuvaikeuksina tammikuussa, kun luotolla ostettujen laskujen eräpäivät umpeutuvat, mutta puskuria niiden kattamiseksi ei olekaan. Suomalaisista noin puolet säästää säännöllisesti, mutta joka neljäs ei säästä lainkaan ja maksukyky ylittyy jossain vaiheessa vuotta, ilmenee Intrumin kuluttajien maksutapoja tutkivasta raportista.

Lataa raportti tästä

Velka-asioiden kanssa ei kannata jäädä yksin, sillä vaikealtakin tuntuviin tilanteisiin on löydettävissä ratkaisu. Me puhumme rahasta ja velka-asioiden hoitamisesta joka päivä, kuukaudessa noin 140 000 asiakaspuhelun verran, löytääksemme parhaat ratkaisut asiakkaidemme vaihteleviin tilanteisiin. Ensimmäinen askel kohti kestävämpää taloudenpitoa alkaa juuri yhteydenotosta ja tilanteen avoimesta läpikäymisestä, ihmiseltä ihmiselle. Me olemme täällä juuri sinua varten.

Aloitetaan uusi vuosi laittamalla velka-asiasi kuntoon. Saammeko auttaa sinua onnistumaan?

Saitko kirjeen Intrumilta? Ota suoraan yhteyttä kirjeessä mainittuun tiimiin, tai asiakaspalveluumme. Voit hoitaa velka-asiasi kätevästi myös Oma Intrum –verkkopalvelussa, joka on avoinna ympäri vuorokauden.