Intrum Justitia ja Lindorff yhdistyvät

Ilmoitimme 14.11.2016 aikeistamme yhdistää Intrum Justitia ja Lindorff yhdeksi yritykseksi. Tämä on erittäin hyvä uutinen sekä meille että asiakkaillemme.

Tervehdys!

Ilmoitimme 14.11.2016 aikeistamme yhdistää Intrum Justitia ja Lindorff yhdeksi yritykseksi.

Tämä on erittäin hyvä uutinen sekä meille että asiakkaillemme. Yhdessä tulemme muodostamaan erittäin vahvan yrityksen, jolla tulee olemaan entistäkin paremmat mahdollisuudet panostaa kehitystyöhön ja digitalisaation edellyttämiin investointeihin. Yhteisvoimin pystymme palvelemaan sekä toimeksiantajiamme että asiakkaitamme vielä nykyistäkin paremmin.

Intrum Justitia ja Lindorff jakavat yhteisen tavoitteen: haluamme kumpikin olla luotettava ja innovatiivinen johtaja toimialallamme. Uskomme molemmat, että yritysten saadessa korvauksen myymistään palveluista sekä tuotteista ja asiakkaiden kohdatessa ystävällistä ja joustavaa palvelua myös maksuasioissa, yritysten, kuluttajien kuin koko maan talous voi pysyä terveenä.

Olemme kumpikin Lindorffin kanssa alamme edelläkävijöitä, ja olemme tehneet jo hyvin pitkään töitä reilun, kunnioittavan ja lakia sekä säädöksiä noudattavan perintäkulttuurin eteen. Olemme olleet pitkään aktiivisia kilpailijoita, joten tunnemme toisiamme kohtaan myös suurta arvostusta.

Vaikka tulemmekin kasvamaan kooltamme, tulemme panostamaan päivittäisessä työssämme henkilökohtaiseen palveluun jokaiselle toimeksiantajalle ja jokaiselle asiakkaalle. Paikalliseen läsnäoloomme ja paikallistuntemuksemme luotetaan. Sen luottamuksen lunastaminen tulee aina olemaan meille tärkeää.

Haluan lisäksi korostaa, että siihen asti kunnes yhdistyminen on tapahtunut – odotettavasti aikaisintaan vuoden 2017 puolivälissä – tulemme toimimaan totuttuun tapaan kahtena erillisenä yrityksenä ja toistemme kilpailijoina. Viranomaisten selvitysprosessi on nyt käynnistetty, mutta meillä kaikki jatkuu sen aikana aivan kuten tähänkin saakka.

Uudistuksen tarkoituksena on kyetä palvelemaan sidosryhmiämme tulevaisuudessa entistäkin paremmin, ja olen täysin vakuuttunut siitä, että tulemme siinä myös onnistumaan.

Ystävällisin terveisin

Tommi Sova
Toimitusjohtaja
Intrum Justitia Oy

Intrum Justitia -konsernin tiedote 14.11.2016