Erilaisuus on positiivinen haaste

Koska yritykset ovat erilaisia, niille ei voi tarjota samaa ratkaisua. Sanotaan, että erilaisuus on rikkautta. Me Intrumilla tiedämme, että yritykset ovat erilaisia – kuten heidän asiakkaansa ja myös toimialansa.

Siksi olemme muotoilleet ratkaisumme erilaisiksi eri toimialoille. Tämä mahdollistaa henkilöstön asiantuntijuuden syventämisen toimialakohtaisesti sekä palveluprosessin hiomisen parhaimpaan teräänsä.

Haastavinta tässä on löytää ne kohdat prosessia, jossa voimme tuottaa toimeksiantajillemme ja kumppanuudellemme todellista lisäarvoa. Mitkä ovat kunkin toimialan suurimmat haasteet? Missä kohdassa meidän asiantuntemuksesta olisi kaikkein eniten hyötyä? Luovalla asiakaspalveluhengellä pääsee yleensä pitkälle.

Energia-alan yritysten suurin haaste on sää. Vaikka haluammekin auttaa ja palvella parhaamme mukaan, emme valitettavasti voi höllentää pakkasta tai heikentää tuulta. Sen sijaan voimme pitää parhaalla mahdollisella tavalla huolen energiayhtiöiden luotonhallinnasta ja asiakkaista.

Luotonhallinnassa meillä on yli 100 vuoden kokemus ja 400-päinen ammattitaito. Olemme takuuvarmasti parhaita auttamaan tehokkaimman ja kaikille osapuolille miellyttävimmän luotonhallintaprosessin muotoilemisessa.

Asiakaspalvelussa olemme hyviä koska haluamme. Meille on kunnia-asia palvella toimeksiantajiemme asiakkaita ylivertaisesti.

Olemme todenneet energia-alan yritysten prosesseissa erityisesti katkaisuvaiheen sellaiseksi kohdaksi, jossa meidän panostuksellamme ja ammattitaidollamme voidaan vaikuttaa merkittävästi sekä taloudelliseen tehokkuuteen että asiakastyytyväisyyteen.

Olemalla asiakkaisiin ajoissa yhteydessä, katkaisuun ei useinkaan tarvitse päätyä lainkaan.

Me pyrimme kaikessa toiminnassamme siihen, että toimeksiantajiemme asiakassuhteet voivat jatkua satunnaisista maksuvaikeuksista huolimatta. Me Intrumilla olemme luovia keksimään ratkaisuja, jotka hyödyttävät kaikkia osapuolia.

On kaikkien osapuolten etu, että laskut tuleva maksetuiksi ja maksuasiat hoituvat sujuvasti.

Kirjoittaja: Veli-Pekka Harjuoja, energiatoimialan palveluista vastaava yhteyspäällikkö, Intrum Oy.