Let’s intrum

Let´s intrum on yrityskulttuuri, joka perustuu ylivertaiseen asiakaspalveluun: intrumlaiset ovat aina valmiita auttamaan ihmisiä, oli sitten kyseessä asiakas, toimeksiantaja tai työkaveri.

Kun ylivertainen asiakaspalvelu nostettiin Intrumilla strategiseksi painopistealueeksi, oli tärkeää ottaa koko henkilöstö mukaan. Asiakaspalvelu kun kuuluu ihan jokaiselle. Osa työskentelee suoraan asiakaspalvelussa, osa enemmän taustalla, mutta ylivertainen asiakaspalvelu on asenne, joka näkyy ja kuuluu kaikille sidosryhmille – myös kollegoille.

Syntyi Let’s intrum.

”Nämä asiat ovat meille niin tärkeää, että niiden tulee olla luontainen osa ihan jokaisen työtä. Intrumlainen kohtaaminen on jokaisen meidän asia, ja siinä on kyse enemmänkin yrityskulttuurista kuin työohjeista tai periaatelistauksesta”, kertoo yksi Let’s intrum -projektin jäsenistä ja Let’s intrum -lähettiläs Kitte Varala.

Positiivisuus näkyy ja kuuluu 

Let’s intrum kannustaa jokaisen yksilöllisten vahvuuksien tunnistamiseen ja tunnustamiseen. Joka kuukausi jokainen tiimi äänestää keskuudestaan kuukauden työntekijän vaihtuvan teeman mukaan. Elokuussa valitaan itsensä ylittäjä ja syyskuussa ongelmien ratkaisija. Marraskuun pimeyttä valaisee kuukauden ilopilleri.

Let’s intrumiin kuuluvat myös muun muassa positiivisen palautteen boksit ja vuosittain vaihtuvat Let’s intrum -lähettiläät.

”Boksit muistuttavat olemassaolollaan, että positiivista palautetta on mukava antaa ja saada. Jokainen on joskus kiitollinen työkaverin avusta tai vaikuttunut kollegan mahtavasta asenteesta, mutta ennen bokseja sitä tuli vain harvoin kerrottua heille itselleen. Positiivisen palautteen jakaminen tiimeissä ja yli tiimirajojen on ollut mitä loistavin keino nostattaa positiivista yhteishenkeä Intrumilla”, kertoo Let’s intrum -lähettiläs Salla Kesäläinen, joka oli myös mukana Let’s intrum -projektiryhmässä.

”Let’s intrum kuuluu ilona ja hymynä sekä asiakkaalle että työkavereille, ja se tuo mukanaan hyvää fiilistä!”

Teksti: Katja Luotola, kuva: Sirpa Levonperä