Intrum Rahoituksen asiakastyytyväisyys huipussaan – 93 prosenttia suosittelee palvelua

Intrum Rahoitus halusi selvittää, mitkä asiat heidän asiakkaansa kokevat merkityksellisinä, ja kuinka tyytyväisiä he ovat Intrum Rahoitus Oy:n palveluihin. Kysely oli ensimmäinen laatuaan, mutta tulokset ilahduttivat kauttaaltaan positiivisuudellaan. Huipputulosten joukosta löytyi toki myös kehitettävää.

93 prosenttia kyselyyn vastanneista suosittelisi Intrumia todennäköisesti tai erittäin todennäköisesti. Tulos kuvastaa Intrum Rahoitus Oy:n maajohtaja Arto Haukan mielestä erittäin hyvin niitä toimenpiteitä, joiden eteen kuluneina vuosina on tehty paljon töitä.

– Ylivertainen asiakaskokemus on ollut yksi pitkäaikaisista strategisista kehitysalueista, ja olemme kaikessa tekemisessämme ja kohtaamisissa asiakkaidemme kanssa pyrkineet sitä edistämään, iloitsee Haukka.

Henkilökohtaisen rahoituskäsittelijän ammattitaito, palvelun nopeus ja käytön helppous arvotettiin korkeimmalle

Kun asiakkailta kysyttiin mielipidettä rahoitusyhtiön tärkeimmistä ominaisuuksista, 67 prosenttia vastaajista nosti palvelun nopeuden tärkeimmäksi. Seuraavaksi tärkeimmäksi ominaisuudeksi sijoittui palvelun käytön helppous (63 %), ja kolmanneksi henkilökohtaisen rahoituskäsittelijän nimeäminen (57 %). Yllättävää kyllä, brändiä ei koettu rahoitusyhtiön valinnassa määrääväksi tekijäksi. Hinnan koki merkitykselliseksi 30 % vastaajista.

Intrum Rahoitus tekee mitä lupaa

91 % vastaajista koki, että Intrum Rahoitus Oy:n myyjän kuvaus tuotetusta palvelusta vastasi todellisuutta joko erittäin hyvin tai hyvin. 97 % vastaajista oli erittäin tyytyväisiä tai tyytyväisiä nimetyn rahoituskäsittelijän palveluun.
Arto Haukka, maajohtaja, Intrum Rahoitus Oy.

– Olen todella kiitollinen asiakkaidemme luottamuksesta ja hyvin otettu siitä, että niin moni on valmis suosittelemaan palveluamme. Kun asiakkaamme onnistuu, mekin onnistumme. Haluamme olla myös tulevaisuudessa mahdollisimman läpinäkyviä ja suoria toiminnassamme, ja tehdä jatkossakin palvelumme käytön asiakkaille mahdollisimman miellyttäväksi ja hyödylliseksi.

Mitä kyselystä opimme?

– Asiakkaat etsivät tietoa useista eri lähteistä. Kyselyn avulla ymmärsimme, missä kanavissa meidän tulee olla entistä vahvemmin läsnä, jotta asiakkaat löytävät nopeammin palveluidemme piiriin. Tämä oli selvä kehityskohde jatkoa ajatellen, Haukka toteaa.

Haluatko kuulla Intrumin Rahoituspalveluista lisää? Ota yhteyttä ja katsotaan, miten voimme parhaiten palvella yritystäsi.
Puhelin: 09 2291 1655. Voit myös pyytää tarjouksen tai kysyä lisää lomakkeen avulla.

Laskurahoitus on yritysrahoituksen muoto, joka tehostaa yrityksesi kassankiertoa. Saat rahoitusta myyntisaataviasi vastaan.

Yrityslasku on asiakkaiden suosima maksutaparatkaisu yritysmyyntiin.

Kirjoittaja: Leena Rindell, VTM, viestintäjohtaja, Intrum Oy.