Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä 

Jos epäilet yhteydenottoa huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

Perintä hoituu kätevästi OP-yritysmobiilin kautta

OP ja Intrum ovat yhteistyössä rakentaneet OP-yritysmobiiliin perintäratkaisun, joka auttaa, jos asiakas jättää laskun maksamatta. OP-yritysmobiili on yrittäjän pankki, joka on avoinna 24/7. OP-yritysmobiilissa yrittäjä voi muodostaa ja lähettää laskut sekä maksumuistutukset asiakkailleen sekä periä laskut vaivattomasti.

Helppo ja tehokas perintäpalvelu yrittäjän tukena

Yrittäjän arki on usein kiireistä. OP-yritysmobiili kulkee yrittäjän mukana ja helpottaa pankkiasioiden hoitoa silloin kun se hänelle itse sopii. OP-yritysmobiilin kautta yrittäjä voi muun muassa maksaa laskuja, tarkastella tilin saldoa, luoda laskuja asiakkailleen, periä saatavia sekä ylläpitää työ- ja tuote- sekä asiakasrekisteriä. 

Asiakkaat ovat tyytyväisiä palveluun. Lue kuinka palvelu on helpottanut jyväskyläläisen taksiyrittäjä Mikko Niemisen ja lappilaisen rakennusalan yrittäjän Toni Vähän arkea.