Koronavirus (COVID-19) ja vaikutukset toimintaamme 

Kaikki palvelumme, mukaanlukien asiakaspalvelu, toimivat normaalisti. Lue lisää toimintojemme ja asiakaspalvelumme turvaamisesta myös poikkeusoloissa. 

Intrum lyhyesti

Intrum lyhyesti

Olemme luotonhallinnan asiantuntija ja toimimme terveen talouden suunnannäyttäjänä. Tehostamme ratkaisujemme avulla yritysten rahankiertoa ja parannamme niiden kannattavuutta.

Intrumin ja Lindorffin konsernit yhdistyivät 27. kesäkuuta 2017, jolloin syntyi maailman johtava luotonhallintapalveluita tarjoava yritys - Intrum. Intrumin tavoitteena on muuttaa muuttaa ihmisten mielikuvia perinnästä auttamalla niin luotonantajia kuin luotonottajia kohti terveen talouden toimintamalleja. 

Intrumilla on toimipisteitä 24 Euroopan maassa plus Latinalainen Amerikka (Brasilia), sekä 160 maan kattava kumppanuusverkosto palvelemassa asiakkaita ympäri maailman. Yrityksen palveluksessa työskentelee yhteensä yli 10 000 terveen talouden ammattilaista.

Ylivertainen asiakaskokemus on Intrumin toiminnan ytimessä. Asiakaspalvelutiimit vastaavat päivittäin noin 200 000 asiakaspuheluun. Yli 80 000 asiakasta luottaa Intrumiin ja käyttää yrityksen palveluita niin luotonhallintaan, rahoitukseen kuin maksutaparatkaisuihin liittyen. 

Intrumin 12 kuukauden pro forma -liikevaihto maaliskuun 2017 lopussa oli 1 352 miljoonaa euroa, ja sen pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. Intrum AB on listattu pörssissä (Nasdaq Stockholm).

Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Virossa Intrum ja Lindorff jatkavat kilpailijoina EU:n kilpailuviraston päätöksellä. Lue aiheesta lisää tiedotteistamme.

Intrum Suomessa

Intrum tuntee suomalaiset ja heidän maksukäyttäytymisensä jo yli sadan vuoden kokemuksella. Intrum edustaa lähes kaikkia toimialoja kattaen muun muassa energia-, vakuutus-, pankki-, tele-, media- ja kiinteistötoimialat, kuntatoimijat, yhteisöt ja järjestöt.

Suomessa Intrumin palveluja käyttää vuosittain noin 21 000 asiakasta. Intrum on tunnettu vastuuullisesta ja ammattimaisesta toiminnastaan. Yritys panostaa voimakkaasti kasvuun hyödyntämällä modernia teknologiaa ja digitalisaatiota ratkaisuissaan. 

Intrumin toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Tutustu tarkemmin palveluihin osiossa ratkaisuihimme yrityksille

 

Intrumin historia

Lue lisää sadan vuoden kokemuksestamme