Koronavirus (COVID-19) ja vaikutukset toimintaamme 

Kaikki palvelumme, mukaanlukien asiakaspalvelu, toimivat normaalisti. Lue lisää toimintojemme ja asiakaspalvelumme turvaamisesta myös poikkeusoloissa. 

Luottotietojen verkkokauppa - osta yksittäisiä luottotietoja

Luottotietojen verkkokauppa - osta yksittäisiä luottotietoja

Yksittäiset luottotiedot netistä

Verkkokaupasta saat yksittäiset kattavat luottotietoraportit ja -suositukset yrityksistä nopeasti netistä ilman sisäänkirjautumista ja rekisteröintiä.

Yrityksesi harjoittaa ehkä pääasiassa käteiskauppaa, mutta yksittäinen yritysasiakas haluaa ostaa laskulla. Tai olet yksityishenkilönä tilaamassa kallista remonttia rakennusfirmalta ja haluat varmistua, että yrityksen talous on kunnossa. Jos yritysluottotietojen tarkistustarpeesi on satunnaista, luottotietojen verkkokauppa on ratkaisumme sinulle.

Netistä tilaat nopeasti luottotiedot tarpeesi mukaan ja maksat ne oston yhteydessä luottokortillasi. Ostamasi luottotietoraportin voit lukea ja tallentaa heti selaimella Katso raportti –linkistä. Luottotietoraportti toimitetaan sinulle myös pdf-muodossa tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteen. Verkkokaupan käyttö ei vaadi kanssamme sopimusta tai sisäänkirjautumista.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää luotonhallinnan palveluistamme? Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

Puhelin 09 315 448 80
asiakaspalvelu@intrum.com

Voit myös jättää meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.