Koronavirus (COVID-19) ja vaikutukset toimintaamme 

Kaikki palvelumme, mukaanlukien asiakaspalvelu, toimivat normaalisti. Lue lisää toimintojemme ja asiakaspalvelumme turvaamisesta myös poikkeusoloissa. 

Maksutapatarkastus

Luottoriskien hallinta on liiketoiminnan tärkeimpiä osa-alueita. Ennakointi taas on parasta riskienhallintaa.

Asiakkaiden, mutta myös uusien yhteistyökumppaneiden taustat kannattaa tutkia. Virheellisillä päätöksillä voi olla kriittinen vaikutus omaan liiketoimintaasi. Varmistu että yhteistyökumppanisi liiketoiminta on vakaalla pohjalla. Luottosuositus antaa turvallisen pohjan luottopäätöksen tueksi.

Pikaluottosuositus

Yrityksen maksutavan tarkistat nopeasti automaattisella Pikaluottosuosituksella. Pikaluottosuositus näyttää yksityiskohtaisesti yrityksen maksuviiveet sekä maksuhäiriömerkinnät. Saat kokonaiskuvan yrityksen maksukyvystä ja tiedät kannattaako kyseiselle asiakkaalle myydä laskulla vai tulisiko harkita muita maksutapoja. Palvelu tarkistaa myös että yrityksen perustiedot ja rekisteritiedot ovat kunnossa. Vastaukseksi saat suosituksen luotonantoon, joka on Hyväksytty, Vakuus tai Käteinen.

Henkilöyhtiöiden taloudellisesta tilanteesta on harvoin tilinpäätöstietoja saatavilla, joten maksutavan tarkastus on erityisen tärkeää. Myös uusien yritysten kohdalla maksutapa on ainoa tieto mitä yrityksestä alkutaipaleella on saatavilla.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää luotonhallinnan palveluistamme? Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

Puhelin 09 315 448 80
asiakaspalvelu@intrum.com

Voit myös jättää meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.