Koronavirus (COVID-19) ja vaikutukset toimintaamme 

Kaikki palvelumme, mukaanlukien asiakaspalvelu, toimivat normaalisti. Lue lisää toimintojemme ja asiakaspalvelumme turvaamisesta myös poikkeusoloissa. 

Luottosuositukset

Tarjoamme käyttöösi erilaisia raportteja ja luottosuosituksia erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin. Yritysten luottotiedot tarkastat kätevästi valmiiksi paketoiduilla luottosuosituksilla.

Pikaluottosuositus Plus

Pikaluottosuositus Plus on kattava yrityksen luottokelpoisuuden tarkistus. Suosituksella saat kokonaisvaltaisen kuvan yrityksen maksukyvystä sekä taloudellisesta tilanteesta. Suosituksen pohjalta voit tehdä merkittäväänkin luotonantoon turvallisen luottopäätöksen.

Palvelu sisältää:                            

  • Luottosuositus: hyväksytty, vakuus, käteinen
  • Luottoluokitus (AAA, AA, A, B, C)
  • Enimmäisluottorajasuositus
  • Perustiedot, rekisteritiedot, vastuuhenkilöt, nimenkirjoitusoikeuden, maksutavan sekä tiivistelmän tilinpäätöksestä
  • Intrum maksuviiverekisterin maksuviiveet

Kertaluottosuositus

Kertaluottosuosituksessa otamme kantaa juuri sinun luotonannon tarpeisiin. Otamme kantaa teidän luottorajaan ja tutkimme tarvittaessa yrityksen taustat. Vasta liiketoimintansa aloittaneet yritykset aiheuttavat haasteita luotonannossa, koska tietoa yrityksen kyvystä selviytyä velvoitteistaan ei ole vielä nähtävillä. Kertaluottosuosituksen tueksi asiantuntijamme tutkivat vastuuhenkilöiden taustat ja aikaisemmat yritysyhteydet.

Kertaluottosuositus on sisällöltään laajin luottosuosituksemme ja sisältää myös Intrumin oman maksuviiverekisterin tiedot.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää luotonhallinnan palveluistamme? Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

Puhelin 09 315 448 80
asiakaspalvelu@intrum.com

Voit myös jättää meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.