Analytiikkapalvelut

Analytiikkapalvelut

Intrumin Analytiikka -palvelut tuottaa tietoa, jonka avulla yritys voi entistä tarkemmin kohdentaa palveluja eri tyyppisille asiakassegmenteille juuri heidän maksukykynsä huomioiden. Palvelu hyödyntää Intrumin ainutlaatuista dataa, joka yhdistetään yrityksen omaan asiakasdataan. Intrumin Analytiikka -palvelut auttavat hallitsemaan luottoriskiä ja tehostamaan myyntiä.

Käytössänne on taloushallinnon prosesseissa syntynyttä tietoa asiakkaistanne. Tätä tietoa rikastamalla Intrumin perintätiedoilla saadaan luottoriskien hallinta ja myynnin optimointi yrityksessänne vietyä aivan uudelle tasolle.

Kokonaisvaltaisen luotonhallinnan asiantuntijana meillä on kattava kuva Suomalaisten yritysten ja yksityishenkilöiden maksamisesta. Yli 100-vuotias historiamme mahdollistaa ainutlaatuisen maksamiseen ja perintään liittyvän tiedon.

Tarjoamamme informaatio- ja analytiikkapalvelut tuottavat älykästä tietoa luottoriskien hallintaan, tehokkaaseen myynnin kohdentamiseen, asiakaspoistuman optimointiin sekä laajemmin liiketoiminnan kehittämiseen.

Vie myynnin optimointi ja luottoriskien hallinta uudelle tasolle

  • Optimoi myynnin resurssit ja kohdenna myynti juuri oikeisiin asiakkaisiin
  • Eivätkö asiakkaasi maksakaan odotuksiesi mukaan?

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää luotonhallinnan palveluistamme? Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

Puhelin 09 315 448 80
asiakaspalvelu@intrum.com

Voit myös jättää meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.
Voimme rikastaa yritysten omaa asiakasdataa erittäin merkittävästi, ja auttaa heitä löytämään uusia potentiaalisia asiakasryhmiä myynti- ja markkinointikampanjoihinsa.
Aku Kiema, johtaja, Informaatio- ja analytiikkapalvelut