Kumppanuustoimintamme

Kumppanuustoimintamme

Johtavana luotonhallinnan asiantuntijana ja terveen talouden suunnannäyttäjänä olemme toimialan halutuin kumppani. Tarjoamme kumppaniverkostomme kautta asiakkaille paitsi ensiluokkaisia luotonhallinnan ratkaisuja myös tutkitusti ylivertaista asiakaspalvelua. Aktiivisella ja vastuullisella sidosryhmätyöllä edistämme alan vastuullista luotonantoa ja pidämme talouden rattaat pyörimässä terveellä tavalla.

Tiedolla johdettu luotonhallinta on avain turvalliseen luottokauppaan ja ylivelkaantumisen ehkäisyyn. Autamme niin pieniä kuin suuria yrityksiä ja yhteisöjä luotonhallinnassa sekä heidän asiakkaitaan selviytymään veloistaan. Tarjoamme ratkaisuja maksuvaikeuksiin ja autamme siten myös ehkäisemään ylivelkaantumista.

Palveluidemme avulla nopeutamme yritysten ja yhteisöjen rahankiertoa ja autamme minimoimaan luottotappioita sekä kotimaassa että ulkomailla. Olemme globaali toimija, mutta paikallinen yhteistyökumppani. Palvelumme kattavat koko luotonhallinnan ketjun: luottopäätökset ja asiakkaiden luottokelpoisuuden valvonnan, laskutuksen ja myyntireskontran, maksumuistutukset, perinnän sekä arvonlisäveropalvelut. Suomessa meillä on noin 21 000 yritysasiakasta kaikilta toimialoilta, jotka hyödyntävät luotonhallinnan palveluitamme sekä asiantuntemustamme liiketoiminnan kasvun tukena. 

Reilua ja vastuullista yhteistyötä

Yhteistyökumppaneinamme on erilaisia yrityksiä ja yhteisöjä. Kumppaniverkostomme koostuu: 

  1. Jälleenmyyjistä, joiden kanssa sovimme yhteisistä liiketoiminnallisista tavoitteista.
  2. Aineistoliikennekumppaneista, joiden avulla rakennamme parhaat mahdolliset alustat asiakkaidemme ja heidän asiakkaiden liiketoiminnan kehittämiseksi.
  3. Jäsenetukumppanuuksista, joiden jäsenille tarjoamme luotonhallinnan ratkaisuja jäsenetuhintaan. Teemme yhteistyötä esimerkiksi Helsingin, Espoon ja Vantaa yrittäjäjärjestöjen sekä Taloushallintoliiton kanssa.
  4. Muista kumppaneista. Olemme toimineet muun muassa Suomen Jääkiekkoliiton virallisena sponsorina jo vuodesta 2001 alkaen. Toimimme myös SM-liigan erotuomareiden pääyhteistyökumppanina "Reilua peliä kaukalossa ja liike-elämässä" -teemallamme, jonka tavoitteena on edistää terveen talouden pelisääntöjen vaalimista niin kuluttajien kuin yritysten keskuudessa. 

Kumppanimme valitsevat meidät, koska turvaamme heidän liiketoimintansa jatkuvuuden tehokkailla luotonhallinnan palveluilla ja varmistamalla vakaan kassavirran. Luotonhallinnan palvelumme ovat innovatiivisia ja mukautuvat heidän tarpeisiinsa. Olemme reilu ja vastuullinen kumppani. Tarjoamme kumppaniverkostomme asiakkaille paitsi ensiluokkaisia luotonhallinnan ratkaisuja, myös kumppanillemme markkinointiviestinnällistä tukea yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Tutkitusti ylivertainen asiakaspalvelumme varmistaa, että sinua ja asiakkaitasi palvellaan asiantuntevasti laajoin aukioloajoin monikanavaisesti. 

Arvot ohjaavat toimintaamme

Neljä sanaa, joilla on suuri merkitys.

Empathy

• Haluamme kuunnella ja ymmärtää
• Olemme avoimia ja joustavia
• Olemme kärsivällisiä ja tarjoamme tukea

Ethics

• Toimimme yhteiskunnan ja kestävän liiketoiminnan hyväksi
• Olemme vastuullisia
• Toimimme oikein – elämme ja johdamme arvojemme ja eettisten toimintaohjeiden mukaisesti

Dedication

• Jaamme avoimesti tietoa ja parhaita käytäntöjä
• Olemme sitoutuneita kehittämään itseämme ja otamme siitä vastuun
• Olemme valmiita venymään emmekä anna periksi

Solutions

• Keskitymme ratkaisuihin, emme ongelmiin
• Teemme yhteistyötä luodaksemme innovatiivisia ratkaisuja asiakkaillemme
• Panostamme laatuun ja ammattitaitoon


Kiinnostaako kumppaniyhteistyö kanssamme?

Autamme asiakkaitasi ja sinua menestymään.