Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut koronatilanteesta johtuen. Pysythän silti linjoilla, palvelemme sinua mahdollisimman pian 

Tiesithän, että OmaIntrum palvelee sinua 24/7. Voit tarkistaa sieltä kätevästi oman tilanteesi. Mikäli tarvitset lisätietoja tai haluat sopia maksusuunnitelmasta, soita kirjeessä näkyvään asiakaspalvelunumeroon. Lisäksi voit kysyä neuvoa virtuaaliselta assistentiltamme. 

Tietosuojaseloste

Tämä tietosuojaseloste koskee yrityksiä Intrum Oy (1470246-8) sekä Intrum Rahoitus Oy (2508690-4). Tietosuojaseloste on päivitetty 31.7.2020.

Kunnioitamme kaikkien rekisteröityjen yksityisyydensuojaa riippumatta siitä, käsittelemmekö henkilötietoja omasta puolestamme vai muiden puolesta. Meille on tärkeää, että ymmärrät, mitä henkilötietoja käsittelemme, minkä vuoksi ja mitkä ovat oikeutesi rekisteröitynä. Oheisessa tietosuojaselosteessa kerrotaan tarkemmin siitä, miten käsittelemme henkilötietoja.

Tietosuojaselosteessa määritellään, miten käsittelemme henkilötietojasi esimerkiksi perinnän tai saatavien oston yhteydessä. Joissakin palveluissa, kuten lasku- ja reskontrapalvelussa, toimimme pelkästään henkilötietojen käsittelijänä. Silloin käsittelemme henkilötietoja toimeksiantajamme ohjeiden mukaan. Saat lisätietoja henkilötietojen käsittelystä näiden palveluiden yhteydessä omalta sopimuskumppaniltasi.  

Saatamme käsitellä henkilötietoja eri tavoin eri tilanteissa sen mukaan, oletko Intrumin toimeksiantaja, asiakas, toimittaja vai työnhakija. Voimme myös käsitellä verkkosivustojemme kävijöiden henkilötietoja sen mukaan, miten henkilö on vuorovaikutuksessa kanssamme. Tapauksesta riippumatta emme koskaan myy tai kaupallisesti hyödynnä henkilötietoja emmekä käytä niitä sovellettavan tietosuojalainsäädännön vastaisesti.

Olemme kansainvälinen yhtiö, jolla on toimipaikkoja monessa eri maassa. Henkilötietoja kulloinkin käsittelevä Intrumin yksikkö (rekisterinpitäjä) vastaa henkilötietojen suojasta. Tietoa kunkin toimipaikan suorittamista tietojenkäsittelytoimista on toimipaikan omalla verkkosivulla paikallisella kielellä.

Jos olet asiakkaamme ja olet esimerkiksi saanut meiltä perintäkirjeen, voit lukea täältä lisää siitä, miten käsittelemme tietoja.

Jos olet työnhakija, voit lukea täältä lisää siitä, miten käsittelemme tietoja.

Jos olet nykyinen tai mahdollinen tuleva toimeksiantaja tai toimittaja tai jos käsittelemme henkilötietojasi muusta syystä, voit lukea täältä lisää siitä, miten käsittelemme tietoja.

Jos haluat ilmoittaa meille tietoturvaloukkauksesta tai esittää rekisteröidyn oikeuksia koskevan pyynnön, käytä tällä sivustolla olevaa linkkiä.

Muutokset tietosuojaselosteisiin

Tarkistamme tietosuojaselosteidemme sisällön ajoittain. Kehotamme tarkistamaan tietosuojasivustoltamme viimeisimmän ajantasaisen version sinua koskevasta selosteesta.

Sekretesspolicy

Privacy Policy

 

Näin me suojaamme tietojasi: